In deze lijst tonen wij ons assortiment aan vleesproducten. Uiteraard van onze eigen varkens en ook van de Westfrieze Angus! + een aantal mooie samenwerkingen met andere lokale ondernemers. 

  • Alle prijzen welke getoond zijn, zijn per 500 gram tenzij anders aangegeven 
  • De porties kunnen per product verschillen aan gewicht

 

Kim's Scharrelvarkens Prijs
Scharrelvarken pakket, 2,5/3 kg € 45,00
Gelderse schijven (per 2 of 3 verpakt) Let op: prijs per stuk € 4,95 / € 7,45
Gelderse schijven geparneerd (per 2) Let op: prijs per stuk € 5,30
Gemengd gehakt € 7,95
Kim's burger (per 3 of 3 verpakt) Let op: prijs per stuk € 4,95 / € 7,45
Rookworst (Let op: prijs per stuk) € 4,95
Gehaktballen met jus per 2 € 8,50
Sucijs worst (per 2 of 3 verpakt) Let op: prijs per stuk € 4,95 / € 7,45
Hamschijf (per 2 verpakt of 1 groot stuk) € 13,50
Speklap (per 2 of 3 verpakt) € 9,50
Schnitzel (per 2 verpakt) € 10,95
Filet lapje (per 2 verpakt) € 9,50
Hamlapje (per 2 verpakt) € 10,95
Varkenslapje (per 2 verpakt) € 10,95
Vet gerookt spel € 9,50
Fricandeau € 11,95
Varkens oester (per 2 verpakt) € 13,50
Shoarma € 13,50
Varkenshaas (uitverkocht) € 14,50
Rib karbonade (per 2 of 3 verpakt) € 13,50
Procureur/ boston butt (uitverkocht) € 11,95
Schouderkarbonade (uitverkocht) € 13,50
Spare ribs € 14,50
Varkens poulet € 15,00
Haaskarbonade € 13,50
Grillworst, Let op:prijs per stuk (uitverkocht) 7,50
Krabben € 9,95
Buikspek met zwoerd (uitverkocht) € 9,50
Kinnebak (uitverkocht) € 5,00
Nier € 7,50
hart € 7,50
Reuzel € 5,00
Snert / Soeppakket € 7,50
Tong € 5,00
Wang € 6,00
Lever (uitverkocht) € 6,00
Westfries Angus + extra's Prijs
Westfries angus pakket 10 kg € 130,00
Rundergehakt € 6,50
Kogelbiefstuk € 15,00
Entrecote € 11,50
Rib eye steak € 12,25
Runderlappen € 8,00
Rib lappen € 8,00
Soeppakket € 6,25
Rosbief € 9,50
Hache vlees € 7,25
Runderschnitzel € 10,00
Extra's om de winkel Prijs
Snert, made by restaurant 1718, 500 ml € 5,00
Gehaktballen in jus, made by rest. 1718 € 8,50
Beemstervalley aardappelen 2 kg € 3,50
Cadeaubon Kim's Scharrelvarkens zelf in te vullen